Documentinformatie


SAMENLEESBIJBEL

Nederlands Bijbelgenootschap

Cover SAMENLEESBIJBEL Uitgave van de Bijbel in Gewone Taal, aangevuld met ruim 500 pagina's extra materiaal voor kinderen van 8-12 jaar. Deze Bijbel helpt kinderen en volwassenen samen de Bijbel te lezen en de rijkdom van de inhoud...

SAMENLEESBIJBEL
023.5
1e dr. - Heerenveen : Royal Jongbloed, 2015
10-12 Jaar | 7-10 Jaar | Ouders
2199 p. : ill. + cd
Met: Liedjes; Verantwoording, waarin o.a.: Toelichting, Woordenlijst. Bijgesloten cd bevat de 40 liedjes in deze uitgave. Initiatief voor deze uitgave: Nederlands Bijbelgenootschap; in samenwerking met uitgeverij Royal Jongbloed en JOP, Jeugewerkorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland.
Nederlands
978-90-8912-042-7
Uitgave van de Bijbel in Gewone Taal, aangevuld met ruim 500 pagina's extra materiaal voor kinderen van 8-12 jaar. Deze Bijbel helpt kinderen en volwassenen samen de Bijbel te lezen en de rijkdom van de inhoud te ervaren. Bij 425 bijbelgedeelten zijn gespreksvragen, doe-opdrachten, illustraties en liedjes ontwikkeld. Het materiaal bij de Bijbeltekst is afgestemd op de verschillende voorkeuren en leeftijden van kinderen. Deze Bijbelgedeelten zijn verdeeld over drie routes door de Bijbel, oplopend in moeilijkheidsgraad. Passages uit bekende en minder bekende Bijbelboeken komen aan bod.
2015
Boek
BIJBEL BIJBEL; ACHTERGRONDEN BIJBEL; LIEDEREN BIJBELSE VERHALEN

Exemplaarinformatie

VONKT

  • Aanwezig

    Reserveer dit exemplaar