Documentinformatie


HELDEN! : Mensen die de wereld mooier maakten

Molen, Janny van der

Cover HELDEN! : Mensen die de wereld mooier maakten Bundel met elf verhalen, waarin bekende Nederlanders en buitenlanders de hoofdpersoon zijn of een rol spelen. Bekende en minder bekende mensen die voor kinderen van vandaag een voorbeeld en inspiratiebron kunnen zijn. Het boek bevat tevens...

Egeraat, Els van (ill.)
MOLEN, JANNY VAN DER
180
Verhalen
Amsterdam : Ploegsma, 2009
10-12 Jaar
397 p. : ill.
5e herziene druk, september 2016, aangevuld met drie nieuwe heldenverhalen. Het verhaal 'Mikul maakt de wandeling van zijn leven' kan gebruikt worden bij de middenbouwles 'Een lotusbloem vol opdrachten' van de lessenserie 'Op de schouders van...' in de lessendatabank zinvolleronderwijs.nl.
Nederlands
978-90-216-6767-6
Bundel met elf verhalen, waarin bekende Nederlanders en buitenlanders de hoofdpersoon zijn of een rol spelen. Bekende en minder bekende mensen die voor kinderen van vandaag een voorbeeld en inspiratiebron kunnen zijn. Het boek bevat tevens informatie over deze historische personen. De verhalen gaan over: Mahatma Gandhi, Aletta Jacobs, Nelson Mandela en Barack Obama, Charles Dickens, Moeder Teresa, Michail Gorbatsjov, Anne Frank, Anna Maria van Schurman, Florence Nightingale en Ferdinand Domela Nieuwenhuis.
2009
Boek
APARTHEID FEMINISME FRANK, ANNE GANDHI, MAHATMA KING, MARTIN LUTHER MANDELA, NELSON MOEDER TERESA VROUWEN

Exemplaarinformatie

VONKT

  • Aanwezig

    Reserveer dit exemplaar