naar uitgebreid zoeken
ZOEK DOCUMENT

EXEMPLAAR INFORMATIE

STEK De Bovenkamer
aanwezig
reserveer dit exemplaar
Een exemplaar reserveren
 
HART VAN KERST : The case for Christ [dvd]
Auteur: -
Corporatief auteur: Hart van Kerst
Hoofdwoord: HART
Vindplaats: 384.3
Soort informatie: dvd en blu-ray
films
Uitgave: [s.l.] : Neema, 2017
Collatie: 1 dvd : 114 min.
Reeks: (Hart van Kerst)
Annotatie: Rond de periode van Kerst brengt NEEMA ieder jaar een film die aansluit bij de kerstgedachte. Bij deze films maken ze gratis posters, trailers en verwerkingsmateriaal. Op de site www.hartvankerst.nl meer informatie over de acties van elk jaar.
De site is ontwikkeld door stichting Agapè, een interkerkelijke organisatie waar christenen uit verschillende protestante en evangelische kerken werkzaam zijn.
Gebaseerd op de bekroonde gelijknamige bestseller van Lee Strobel, in Nederland uitgegeven onder de titel Bewijs Genoeg. (1998)
Engels gesproken, Nederlandstal. ondertiteld
Kijkwijzer: vanaf 12 jr.
Website: Hart van Kerst
Taal: Engels
Samenvatting: Journalist Lee Strobel is precies dáár op de carrièreladder waar hij wil zijn: aan de top. Met zijn onderzoeksjournalistiek wint hij prijzen en het bezorgt hem ook zijn promotie tot rechtbankverslaggever bij de prestigieuze Chicago Tribune.
Maar thuis lopen de zaken wat minder goed. Lee’s vrouw Leslie komt tot geloof en dat gaat in tegen alles waarin Lee - als overtuigd atheïst - gelooft of juist niet gelooft. Met zijn ervaring als rechtbankjournalist die altijd op zoek is naar de feiten, begint hij aan een zoektocht naar de waarheid die het christendom claimt te bezitten. Hij ondervraagt dertien top-wetenschappers en wil vooral weten wat er nu echt bekend is over Jezus. Eenmaal bezig met het grootste verhaal uit zijn carrière, wordt hij geconfronteerd met onverwachte resultaten die zijn leven totaal op z’n kop zetten. Alles wat hij ooit voor waarheid gehouden heeft, blijkt niet langer overeind te staan.
Verkorte samenvatting: Een succesvol journalist gaat op zoek naar de waarheid in het geloof van zijn vrouw
Jaar: 2017
Type: Audiovisueel
Trefwoorden: ATHEÏSME
GELOOF
KERSTMIS; VERHALEN
Status: definitief
Zoektijd bedroeg 0 seconden
< nieuwe zoekopdracht